Eroare
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

GEOROM MANAGEMENT CONSULT

GEOROM MANAGEMENT CONSULT asigura consultanta de specialitate in domeniul managementului afacerilor, resurselor umane si alte servicii conexe.

Compania foloseste metode de optimizare a procedurilor existente si implementeaza stiluri si tehnici de conducere adaptate la specificul fiecarei organizatii. Un interes deosebit este acordat luarii deciziilor, negocierilor si managementului activitatii firmei.

Sunt utilizate tehnici de conducere moderne care folosesc metode de stimulare a creativitatii in privinta resurselor umane, managementul conflictelor prin tehnici adecvate de negociere, precum si managementul schimbarilor prin adaptarea la cerintele pietei.

Eficientizarea stilului de conducere si folosirea planului de afaceri ca instrument de management sunt elemente de baza in strategia implementata de Georom Management Consult.

Specialistii nostri sunt pregatiti sa ofere solutii profesioniste la toate provocarile care apar in organizarea interna sau provin din relatiile de afaceri ale clientilor.

Copyright © 2021 GEOROM SERV. Toate drepturile rezervate. Made by MANCOS. Powered by Joomla!